Plugin translation not showing in front

Home Page 8DegreeThemes Forum Free Themes EightPhoto Plugin translation not showing in front

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by 8Degree Themes 8Degree Themes 1 week, 4 days ago.

  • Author
    Posts
  • #13892

    Vladimir Plavac
    Participant

    Hey there,

    the title says it all, I’m trying to translate a plugin and the translations don’t show up on the front office. Saw on some other theme’s support that they had to edit the functions.php but can’t seem to find how to apply it to your theme.

    “function overwrite_language_file_child_theme() {
    $lang = get_stylesheet_directory().’/lang’;
    return $lang;
    }
    add_filter(‘ava_theme_textdomain_path’, ‘overwrite_language_file_child_theme’);”

    and moved the translation files to a new /lang folder

    I’m using the paid version and I’d be happy to get a bit of help here 😉

    Thanks !

  • #13895
    8Degree Themes
    8Degree Themes
    Keymaster

    Hi there,

    Please send this query to our support mail at support@8degreethemes.com so that our support team will provide you a proper solution.

    Thanks.

You must be logged in to reply to this topic.

Please post your questions in the respective forum above.

All questions related to our Pro theme will be answered in less than 24 hours. All questions related to our Free theme will be answered in less than 48 hours.
Our Facebook page is the best place to get updated with themes, documentation, question/answers. Please like us here:

8 Reasons to choose

Instant Updates

Many free themes, only buy themes when you are ready!

Subscribe for newsletter